Elementor #1853

Bachata workshop

Førstkommende lørdag 20 juni kl 19:00 er det workshop i bachata partnerwork. Kurset varer i 90 minutter. Diego er en flink og erfaren instruktør som vil lede deg trygt gjennom timen.

Gry Camilla

Gry er en blid og utadvendt trebarnsmor. Hun er også veldig glad i dyr og har både hunder og katter. Hun begynte å trene pole i 2016 og ble (ikke overraskende) raskt bitt av basillen. Hun tok sin instruktørutdanning i 2017, bare året etter. Undervisning og poletrening er noe hun elsker å drive med, og det skinner klart igjennom på hennes timer. Hun er også veldig glad i yoga og fleksibilitet, men er først og fremst kjent for sin eksepsjonelle styrke. Gry har pr dags dato ingen fast timeplan, men hun stepper inn som vikar når det er behov. Og sannsynligheten er stor for at det er henne du treffer på på utdrikningslag.

Therese Moen

Therese er 47 år fra Fredrikstad.

Hun startet med med pole i 2014. Hun er diagnostisert med MS, og benytter pole som trening for å holde kroppen i sjakk, og for å utfordre seg selv. 

Therese en aktiv utøver i sportgrenen Para Pole. Hun startet å konkurrere i 2017 og ble norgesmester i både 2018 og 2019. Hun fikk også bronsje i VM i 2017 og 2018 og kom på fjerde plass i 2019.

Therese finner du i resepsjonen, på kontoret og i polesalen på egentreninger. Hun hjelper deg med alt du måtte lure på vedr studio, medlemskap, trening osv.

KINGA SZOSTAK

Kinga er 27 år gammel og kommer fra Polen. Hun har bodd i Norge i over 8 år og jobber som pole instruktør og performer på fulltid. Kinga har bakgrunn fra gymnastikk og dans, og begynte med pole i 2015. Hun elsker å konkurrere, og har på kort tid utviklet seg til å bli en av de beste i hele distriktet. Hun har allerede vunnet 2 konkurranser og holdet ett høyt nivå. Kinga er kjent for sine fantastiske bevegelser, i kombinajson med akrobatikk.
Prestasjoner:
2016 – IV plass NM Pole Sport Amatør
2017 – IV plass NM Pole Sport Professional
2018 – I plass Esensai Pole Art Championship
2018 – I plass NM Pole Sport Professional
2019 – V plass Pole Art Poland Semi-Pro
2019 – IV plass NM Pole Sport Eli

latinokveld hver fredag

Hver fredag er det kurs og sosialdans med Diego. Det varierer mellom salsa og bachata. Det er hyggelig og sosialt.