Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Ikke ett enkelt svar da vi har mange ulike løsninger. Både drop-in, medlemskap, klippekort, samt prøvetime og prøvemedlemskap. Alt dette kan du lese om HER

Ja, absolutt. Man trenger ingen erfaring i det hele tatt. Alder og fysisk form spiller ingen rolle. Vi har flinke og kompetente instruktører og ett godt og inkluderende miljø. HER kan du lese mer.

Enten du er 16 år eller 80 år kan du ha glede av dette. Jo større variasjon av alder, jo bedre synes vi 

Både kvinner, menn og alt i mellom er velkomne til alle våre timer. Pr i dag har vi mannlige deltakere på salsa og bachata, men håper at flere tør å prøve pole. I utlandet er det mer vanlig mer mannlige pole-utøvere.

Dette er veldig individuelt, og det kommer an på hva slags utfordringer du har. Det beste du kan gjøre er å drøfte med legen din hva h*n anbefaler deg i forhold til fysisk aktivitet, og du må selv kjenne etter hva som er riktig for deg. Vi har hatt mange innom som bl.a har: Migrene, artrose, lumbago, MS, ryggprolaps, fibromyalgi, kreftopererte, ledd-opererte, hjerteopererte, gravide, angst, diabetes, depresjon, epilepsi, astma, AD/HD og bipolar lidelse for å nevne noen. Alle som kommer til oss må fylle ut ett helseopplysnings-skjema, og må informere instruktøren. Vi tar individuelle hensyn, og alle instruktører og assistenter har taushetsplikt. Med ett to ukers prøvemedlemskap får du muligheten til å prøve ut ulike timer, og du kan kjenne på kroppen over litt lenger tid hvordan du reagerer på ulik trening. Opplever du bedring av jevnlig trening kan vi anbefale medlemskap, og har du periodevis bedring eller forverring kan du enten sette medlemkap på frys i dårlige perioder, eller benytte klippekort når du har gode perioder. Vi er fleksible.

Det kommer an på hva du skal trene. Til pole anbefaler vi shorts og sports-BH, overtrukket av tights og singlet. Til aerial og andre timer kan du ha på noe som gir deg bevegelsesfrihet. Til pole og aerial trener man barbeint, til dansetimer kan man ha sokker eller egnede dansesko, og til stretch- og pole heels timer anbefales også knebeskyttere.

Vi er avhengige av huden vår for å få grep. I pole bruker man ikke bare hendene. Føtter, armhuler, innside lår, rygg og albue bare for å nevne noen er viktige kontaktpunkter på stanga. Det kommer også an på hva slags aktivitet man utfører. Skal man gjøre koreografi, floorwork eller trene på en måte som ikke krever mange kontaktpunkter, kan man fint trene med bukse på. Det er helt frivillig å bruke shorts og vi tar hensyn til det, særlig på våre intro-timer. Men man må da være forberedt på at klatring, sitte i stanga og tilsvarende kule triks blir vanskelig. Det er utviklet stenger med silikon-finish, og det er utviklet egne klær som begge kan gi godt grep på stanga. Førstnevnte kan kjøpes hos oss, og vi tillater bruk av klær som gir grep. Vi benytter ikke disse til vanlig da man kan bli forhindre fra å gjøre mange slides og drops.

 

Alle instruktørene kan engelsk, og vi har også instruktører som kan undervise på spansk og polsk. Vi finner alltid en god løsning for å kommunisere. Deltakere fra alle land og kulturer er velkommen hos oss.

Vi kan ikke anbefale en spesifikk time, men vi anbefaler at du tar ett to ukers prøvemedlemskap. Da kan du prøve alle timene og instruktørene våre (tilleggsavgift for salsa/bachata). På denne måten finner du ut hva som er riktig nivå for deg. Vi har også mange timer med åpent nivå.

Vi har ikke tilbud om barnepass, men om barnet ditt er selvstendig og det ikke medfører andre utfordringer eller ulemper er det ingen problem at h*n kan sitte på oppholdsrommet vårt eller være i salen så lenge det ikke forstyrrer timen veldig. Vi har wi-fi og vi har kjøkken med kjøleskap og micro. Barnet ditt kan ha med laptop / nettbrett, kan ha med seg mat og drikke, og kan gjøre lekser mm hos oss. Du kan ta med pute og teppe osv. Dersom du er medlem kan du ha med deg barnet ditt på ubemannet egentrening hele døgnet (men på eget ansvar). Vi har mødre med barn i alle aldre, fra små spebarn til tenåringer og godt voksne.

Ikke for øyeblikket, men dette er noe vi ønsker å satse på etterhvert. Pr nå er nedre aldersgrense 16 år, og vi kan ta en kjønnsmessig vurdering dersom du har en tenårinng som er yngre. Barnet ditt er imidlertid velkommen på privat-timer, og vi innfører egne familiedager når koronasituasjonen tillater det.

I utgangspunktet ikke. MEN hunden din kan være med under visse forbehold:

  • Så lenge ingen hos oss har hundeallergi. Dersom vi får deltakere som reagerer på dette blir det ikke mulig, og det vil da eventuelt informeres om.
  • Så lenge hunden din ikke er aggressiv.
  • Så lenge hunden din ikke markerer eller gjør fra seg innendørs .
  • Så lenge hunden ikke bjeffer høylytt.
  • Så lenge du vasker / støvsuger etter hunden din dersom den røyter mye.
  • Så lenge det ikke medfører annen ulempe eller utfordring.

Vi setter opp kurs dersom det er nok etterspørsel. Alle våre kurs og workshops som går utenom timeplanen finner du informasjon om under arrangementer på vår facebook-side. Vi har fra tid til annen også egne intro-timer, og det holder stort sett med en intro-time før du kan starte rett på nybegynner. Dersom vi ikke har introtimer på timeplanen kan du starte rett på nybegynner.

 

Klippekort:

 • Er gyldig i 6 eller 12 mnd
 • Man kan melde seg av timer inntil 4 timer før klassen begynner.
 • Kan benyttes på absolutt alle timer, også egentrening.

Dansepass:

 • Er gyldig i 8 uker fra og med kjøpsdato.
 • Ett klipp er å anse som brukt når man har meldt seg på en klasse. Man kan mao ikke få igjen klippet dersom man er forhindret fra å delta.
 • Kan benyttes på alle timer som IKKE er pole & aerial. Dvs du kan melde deg på stretching, ladystyle, styrke, salsa, bachata og evt andre klasser med åpent nivå og uten stang eller sirkus-utstyr.

 

Vi bruker polebuddy som bookingsystem. Polebuddy er ett komplett system med både betaling og påmelding. Du må først opprette en bruker. Deretter kjøper du ønsket produkt i «store»  (drop-in, medlemskap osv), når produktet er betalt kan du melde deg på klasser (enrol). Husk å sjekke at du har godkjent vilkår (disclaimers) og lagt inn pårørendekontakt. Polebuddy fungerer som en nettbutikk og du betaler med visakort. Dersom du er forhindret fra å møte på en påmeldt time er det viktig at du også melder deg av (withdraw) og at du har nøye lest gjennom vilkårene for avmelding / forsentkomming. Dersom du synes det kan være vanskelig å manøvrere i systemet får du hjelp av våre resepsjonister eller du sender en e-post til info (at) inspirals.no. Vi er så heldige å ha en beta-bruker av dette systemet. Det kan derfor hende at du kommer borti noe som ikke fungerer. Da gir du bare beskjed så raskt som mulig, og vi har en systemutvikler som raskt forbedrer.

Du kan sende en mail til info (at) inspirals.no. Du kan også dra innom på besøk og hilse på instruktørene, få en omvisning og en kopp kaffe :o)

Kontaktinfo

 

Kongens gate 17

1530 Moss

 

 

info(at)inspirals.no

+47 46966020

© 2021 Inspirals AS Foretaksregisteret. Org.nr: 923240187