Show

sceneshow til ditt arrangement

Ta eventet ditt til ett helt nytt nivå, og book show fra en av våre råflinke artister. Staben har flere års erfaring på scenen, og vi har sammen sanket mange medaljer fra norgesmesterskap i pole og aerial hoop. Artistene våre er sterke, myke og akrobatiske og de elsker å vise publikum sine crazy triks i lufta. Velg mellom pole, aerial hoop, lyra-pole, aerial silks eller chair-dance. Vi leverer også salsa/latino, magedans og hula-hula og tar oppdrag over hele landet.

alle anledninger

Inspirals showteam har levert opptredener til festivaler, bursdager, nattklubber, fagdager for bedrifter, julebord, lanseringer, utstillinger, halloween-fester, kick-off eventer mm. Inspirals har hatt alt fra bare ett enkelt show, til underholdning over flere dager. Vi har hatt opptredener på alt fra 30-års lag til 70-års jubileumer. Med vår allsidighet danser vi på scenen, på gulvet, på stoler, på bardisken mm. Vi har vært med på musikkvideoer og filmopptak.

Trenger du DJ? Trenger du rockeband eller en vokalist? Eller vil du ha ett scene-show sammen live musikk? Vil du ha utstyr til lyd, lys og scene? Sammen med våre mange gode samarbeidspartnere finner absolutt alt som skal til for å realisere idéen din.

Sammen gjør vi festen din til en suksess! Om det er WOW-faktor du er på jakt etter? En uforglemmelig opplevelse for publikum? Send oss en booking-forespørsel nå 😀

komplett pakke

Kontaktinfo

 

Kongens gate 17

1530 Moss

 

 

info(at)inspirals.no

+47 46966020

© 2024 Inspirals AS Foretaksregisteret. Org.nr: 923240187