Priser - Inspirals Pole & Aerial

Priser

Medlemskap og priser

 

Noen vil trene hver eneste dag, andre vil bare trene av og til. Vi har en løsning for alle. Vi tilbyr både medlemskap, klippekort og drop-in. Vi har flere ulike medlemskap, både med og uten bindingstid. Våre medlemskap inkluderer opp til 25 gruppetimer pr mnd i tillegg til egentrening og kan fryses dersom du skal på ferie, blir syk eller skadet. Våre klippekort kan brukes både på gruppetimer og til egentrening.

 

 

dansepass

Denne gir deg tilgang til styrke & kondisjon, Styrke & mobilitet, latin fusion, like a lady, stretching, salsa og bachata.

prøvemedlemskap

Før du bestemmer deg kan du nå prøve oss ut i hele 2 uker før du bestemmer deg. Med denne kan du melde deg på alle timer og på egentrening.

Prøvetime

Med denne kan du velge en hvilken som helst av våre timer med nybegynner eller åpent nivå. Fra du har kjøpt denne, kan du melde deg på en valgfri time innen 14 dager.

12 måneder

Dette er den nest billigste løsningen, etter kontantmedlemskap (info lenger ned). Dette er rimelig, fleksibelt og gir flest fordeler.

12 måneder

For deg som ønsker å trene mye, men også ha mer fleksibilitet. Dette medlemskapet har 2 måneder med oppsigelsestid, fra den 1 i påfølgende måned. Innmeldingsgebyr kr 100,-

All inclusive 6 mnd

NYHET. Nå kun 999 pr mnd med salsa og bachata inkludert. Ønsker du ikke å binde deg for ett helt år, kan du velge denne. Ubemannet egentrening også inkludert. Innmeldingsgebyr kr 100,-

3 Måneder

NYHET: Nå kun 1199 med salsa og bachata inkludert! Dette medlemskapet gir deg alle fordeler i 3 måneder. Perfekt om du ikke ønsker å binde deg til lengre perioder. Innmeldingsgebyr 100 kr.

1 måned

NYHET: Nå med salsa og bachata inkludert! Den perfekte løsningen for deg som ønsker ubegrenset trening for bare en periode. For eksempel om du skal være kort tid på besøk e.l. Dette er det mest fleksible medlemskapet vi har. Gratis innmelding.

KLippekort

Har du ikke tid til å trene mye, og kan du bare trene en gang i blant? Med dette klippekortet kan du velge mellom gruppetimer eller egentreninger.

KLippekort

Har du ikke tid til å trene mye, og kan du bare trene en gang i blant? Med dette klippekortet kan du velge mellom gruppetimer eller egentreninger. Og du har ett helt år på deg 😀

engansbetaling

Vår billigste løsning. For deg som er hekta og VET at du skal bruke mye tid i studio bør velge dette. Du har muligheter til å fryse ved ferier, sykdommer e.l. Innmeldingsgebyr kr 100,-

Drop in

Om du bare skal være med ei venninne på besøk, eller ønsker å prøve ut noen av våre timer.

Kontaktinfo

 

Kongens gate 17

1530 Moss

 

 

info(at)inspirals.no

+47 46966020

© 2021 Inspirals AS Foretaksregisteret. Org.nr: 923240187