Priser

Medlemskap og priser

 

Noen vil trene hver eneste dag, andre vil bare trene av og til. Vi har en løsning for alle. Vi tilbyr både medlemskap, klippekort og drop-in. Vi har flere ulike medlemskap, både med og uten bindingstid. Våre medlemskap inkluderer opp til 25 gruppetimer pr mnd i tillegg til egentrening og kan fryses dersom du skal på ferie, blir syk eller skadet. Våre klippekort kan brukes både på gruppetimer og til egentrening.

 

 

prøvemedlemskap

Før du bestemmer deg kan du nå prøve oss ut i hele 2 uker før du bestemmer deg. Med denne kan du melde deg på alle timer og på egentrening.

Prøvetime

Med denne kan du velge en hvilken som helst av våre timer med nybegynner eller åpent nivå. Fra du har kjøpt denne, kan du melde deg på en valgfri time innen 14 dager.

basic - 12 mnd

Dette er den billigste løsningen vi har. Du får tilgang til 25 gruppetimer pr mnd i tillegg til egentrening og VIP egentrening. Ubemannet egentrening + salsa & bachata er ikke inkludert.

All inclusive 3 mnd

Dette er ett veldig fleksibelt medlemskap. Denne inkluderer alle gruppetimer og gir tilgang til egentrening og VIP egentrening. Innmeldingsgebyr 100 kr. Man får også 25% på kurs og workshops.

All inclusive 6 mnd

Ønsker du ikke å binde deg for ett helt år, kan du velge denne. Den har langt flere fordeler enn basic, og bare 6 måneders bindingperiode. Innmeldingsgebyr kr 100,-

Premium - superflex

Dette er det beste og mest fleksible medlemskapet vi har. Du har tilgang til 25 gruppetimer pr mnd, VIP egentrening og ubemannet egentrening. Det er også bare 1 månedsavgift i oppsigelsestid på denne.

KLippekort

Har du ikke tid til å trene mye, og kan du bare trene en gang i blant? Med dette klippekortet kan du velge mellom gruppetimer eller egentreninger. Og du har ett helt år på deg 😀

KLippekort

Har du ikke tid til å trene mye, og kan du bare trene en gang i blant? Med dette klippekortet kan du velge mellom gruppetimer eller egentreninger.

Drop in

Om du bare skal være med ei venninne på besøk, eller ønsker å prøve ut noen av våre timer.

Kontaktinfo

 

Kongens gate 17

1530 Moss

 

 

info(at)inspirals.no

+47 46966020

© 2022 Inspirals AS Foretaksregisteret. Org.nr: 923240187