Instruktører

AINA VERONICA

Aina er eier av Inspirals. Hun er toddlermamma, utdannet personlig trener og har vært instruktør i over 10 år. Hun er dermed en av de første i Norge som begynte med pole.

Hun har stor lidenskap for kropp og bevegelse. Både når det kommer til trening, dans og akrobatikk. Hun synes det er helt fantastisk hva menneskekroppen kan være i stand til å utføre, og har stor glede av å dele denne mestringen med andre.

Aina er sertifisert gjennom Xpert, PoleMoves, IPSF og har jobbet som instruktør og danser i mexico. Hun har også holdt instruktøretreninger både i Norge og i USA.

 På fritiden er hun en ivrig salsadanser og billedkunstner, og hun spiller piano og synger i bandet «Avslørt»

 

Silje VIola

Vår egen spinningpole-dronning.

Silje startet å trene pole høsten 2013, og hun ble hektet fra første time. Hun åpnet Østfold Polefitness i 2015, hvor hun de siste 5 årene både har vært eier og instruktør. I tillegg har hun konkurrert. Silje underviser alle nivåer, og liker best spinning. Hun er kjent for sine flotte linjer og fantastiske flyt.

Sertifiseringer: – Its pole art level 1-2, Xpert level 3-4.
Konkurranser: NM i polesport 2017 og 2018, Battle of the Pole 2018.

KINGA SZOSTAK

Kinga er 27 år gammel og kommer fra Polen. Hun har bodd i Norge i over 8 år og jobber som pole instruktør og performer på fulltid. Kinga har bakgrunn fra gymnastikk og dans, og begynte med pole i 2015. Hun elsker å konkurrere, og har på kort tid utviklet seg til å bli en av de beste i hele distriktet. Hun har allerede vunnet 2 konkurranser og holdet ett høyt nivå. Kinga er kjent for sine fantastiske bevegelser, i kombinajson med akrobatikk.
Prestasjoner:
2016 – IV plass NM Pole Sport Amatør
2017 – IV plass NM Pole Sport Professional
2018 – I plass Esensai Pole Art Championship
2018 – I plass NM Pole Sport Professional
2019 – V plass Pole Art Poland Semi-Pro
2019 – IV plass NM Pole Sport Eli

LISE NYMOEN

Vår egen proff-danser og aerialist.

Lise er en blid og positiv jente på 28 år. Hun har sin utdannelse i profesjonell dans fra University of arts i London. Siden 2013 har hun jobbet med dette på fulltid både i inn- og utland. Hun har blant annet danset i åpningsseremonien til OL i England og i Stjernekamp på NRK, og hun opptrer med dansegruppen «Show de vida». Lise underviser fast i stretching, aerial silks og dansetimen «Ladystyle» på torsdager.

Martine

Martine er 28 år gammel og har pedagogisk utdannelse. Interesse for trening har alltid vært tilstede, men de siste  årene har det gått fra å være en hobby til å bli en stor lidenskap. Hun har jobbet på ulike treningssentre med blant annet løping og stretching. Martine startet med polefitness i 2015 og har vært hekta siden det. Det introduserte henne også for andre typer aerial trening. Hun deltok i NM i pole sport 2017 og i 2019 hvor hun kom hjem med en gullmedalje. Martine både konkurrerer og underviser i aerial hoop, og timene hennes er veldig populære. Hun har fokus på mestring og glede.  😍

Hanne Marthe

Hanne er 36 år og kommer i fra Moss. Hun har fra tidligere av har trent mye styrke i flere år, og har drevet med pole siden 2018.  Hanne ble raskt bitt av pole-basillen og har allere rukket å fullføre 3 ulike sertifiseringer; Xpert level 1&2, Xpert level 3&4 og Xpert – Science of heels. Dersom du er ny hos oss er det mest sannsynlig henne du møter på din aller første time, da det hun som tar seg av våre nybegynnere og nye medlemmer.

diego naranjo

Diego er vår instruktør i salsa, bachata og chacha. Han kommer fra Spania og underviser på både norsk, engelsk og spansk. Han har lang erfaring innenfor latinske dansestiler.

Timene hans er veldig populære og trekker til seg publikum både fra Halden og Oslo.

Nå som det er corona-restriksjoner blir timene utført som singlework, dvs uten partner, eller for etablerte par. Du kan også booke han til privat til, utdrikningslag, eller til kick-off. 

Kontaktinfo

 

Kongens gate 17

1530 Moss

 

 

info(at)inspirals.no

+47 46966020

© 2021 Inspirals AS Foretaksregisteret. Org.nr: 923240187