Team

AINA VERONICA

Aina er eier av Inspirals. Hun er toddlermamma, utdannet personlig trener og har vært instruktør i over 10 år. Hun er dermed en av de første i Norge som begynte med pole.

Hun har stor lidenskap for kropp og bevegelse. Både når det kommer til trening, dans og akrobatikk. Hun synes det er helt fantastisk hva menneskekroppen kan være i stand til å utføre, og har stor glede av å dele denne mestringen med andre.

Aina er sertifisert gjennom Xpert, PoleMoves, IPSF og har jobbet som instruktør og danser i mexico. Hun har også holdt instruktøretreninger både i Norge og i USA.

 På fritiden er hun en ivrig salsadanser og billedkunstner, og hun spiller piano og synger i bandet «Avslørt»

 

Silje VIola

Vår egen spinningpole-dronning.

Silje startet å trene pole høsten 2013, og hun ble hektet fra første time. Hun åpnet Østfold Polefitness i 2015, hvor hun de siste 5 årene både har vært eier og instruktør. I tillegg har hun konkurrert. Silje underviser alle nivåer, og liker best spinning. Hun er kjent for sine flotte linjer og fantastiske flyt.

Sertifiseringer: – Its pole art level 1-2, Xpert level 3-4.
Konkurranser: NM i polesport 2017 og 2018, Battle of the Pole 2018.

KINGA SZOSTAK

Kinga er 26 år gammel og kommer fra Polen. Hun har bodd i Norge i over 8 år og jobber som pole instruktør og performer på fulltid. Kinga har bakgrunn fra gymnastikk og dans, og begynte med pole i 2015. Hun elsker å konkurrere, og har på kort tid utviklet seg til å bli en av de beste i hele distriktet. Hun har allerede vunnet 2 konkurranser og holdet ett høyt nivå. Kinga er kjent for sine fantastiske bevegelser, i kombinajson med akrobatikk.
Prestasjoner:
2016 – IV plass NM Pole Sport Amatør
2017 – IV plass NM Pole Sport Professional
2018 – I plass Esensai Pole Art Championship
2018 – I plass NM Pole Sport Professional
2019 – V plass Pole Art Poland Semi-Pro
2019 – IV plass NM Pole Sport Eli

LISE NYMOEN

Vår egen proff-danser og aerialist.

Lise er en blid og positiv jente på 28 år. Hun har sin utdannelse i profesjonell dans fra University of arts i London. Siden 2013 har hun jobbet med dette på fulltid både i inn- og utland. Hun har blant annet danset i åpningsseremonien til OL i England og i Stjernekamp på NRK, og hun opptrer med dansegruppen «Show de vida». Lise vil undervise fast i stretching, aerial silks og Burlesque / ladystyle / heels. 

Martine

Martine er 28 år gammel og jobber til daglig i det offentlige. Interesse for trening har alltid vært tilstede, men de siste 7 årene har det gått fra å være en hobby til å bli en stor lidenskap for henne. Hun har jobbet på ulike treningssentre med blant annet løping og stretching. Martine startet med polefitness i 2015 og har vært hekta siden det. Det introduserte henne også for andre typer aerial trening. Hun deltok i NM i pole sport 2017 og i 2019 hvor hun kom hjem med en gullmedalje. Martine skal stille i NM i aerial hoop, gleder seg masse til å dele sine kunnskaper om nettopp dette – med fokus på mestring og glede 😍

Gry Camilla

Gry er en blid og utadvendt trebarnsmor. Hun er også veldig glad i dyr og har både hunder og katter. Hun begynte å trene pole i 2016 og ble (ikke overraskende) raskt bitt av basillen. Hun tok sin instruktørutdanning i 2017, bare året etter. Undervisning og poletrening er noe hun elsker å drive med, og det skinner klart igjennom på hennes timer. Hun er også veldig glad i yoga og fleksibilitet, men er først og fremst kjent for sin eksepsjonelle styrke. Gry har pr dags dato ingen fast timeplan, men hun stepper inn som vikar når det er behov. Og sannsynligheten er stor for at det er henne du treffer på på utdrikningslag.

Camilla Konstance

Fitness entusiasten vår.

Camilla har drevet med fitness og kroppsbygging i hele sitt liv. Derfor er det hun som står for styrke og stretchtimene. Camilla har blitt coachet av og har samarbeidet med trenere på høyt nivå. Hun har gjennom de siste 20 årene bygget opp solid kompetanse innenfor styrke, kondisjon, fleksibilitet og crossfit. Siden 2014 har hun i tillegg trent pole og yoga, og vet derfor å tilrettelegge timene sine for nettopp dette.

 

Hanne Marthe

Hanne er 36 år og kommer i fra Moss. Hun har fra tidligere av har trent mye styrke i flere år, og har drevet med pole siden 2018.  Hanne ble raskt bitt av pole-basillen og har allere rukket å fullføre 2 ulike sertifiseringer; Xpert level 1&2 og Xpert – Science of heels. Dersom du er ny hos oss er det mest sannsynlig henne du møter på din aller første time, da det hun som tar seg av våre nybegynnere og nye medlemmer.

Therese Moen

Therese er 46 år fra Fredrikstad.

Hun startet med med pole i 2014. Hun er diagnostisert med MS, og benytter pole som trening for å holde kroppen i sjakk, og for å utfordre seg selv. 

Therese en aktiv utøver i sportgrenen Para Pole. Hun startet å konkurrere i 2017 og ble norgesmester i både 2018 og 2019. Hun fikk også bronsje i VM i 2017 og 2018 og kom på fjerde plass i 2019.

Therese finner du i resepsjonen, på kontoret og i polesalen på egentreninger. Hun hjelper deg med alt du måtte lure på vedr studio, medlemskap, trening osv.

 

Kontaktinfo

 

Kongens gate 17

1530 Moss

 

 

info(at)inspirals.no

+47 46966020

© 2020 Inspirals AS Foretaksregisteret. Org.nr: 923240187