Timeplan

Timeplan

Det er fremdeles noen små justeringer med integrasjonen som gjenstår. Men her kan du se hvilke klasser som går hvilke dager og hvem som er instruktør.

For påmelding: Registrer deg og opprett en bruker i vårt bookingsystem, velg produkt (medlemskap, klippekort, drop-in) og meld deg deretter på hvilken time du ønsker å ha. Velg time som er riktig i forhold til ditt nivå.

 

Kansellering og manglende oppmøte: Du kan melde deg av en påmeldt klasse inntil 4 timer før start. Har du klippekort eller drop-in mister du klippet ditt. Følgende gjelder for medlemmer: Dersom du melder deg av senere enn 4 timer medfører det kanselleringsgebyr på 30 kr. Dersom du melder deg av senere enn 30 minutter medfører det kanselleringsgebyr på 50 kr. Dersom du ikke er registrert ankommet til timen innen 5 minutter før start er det å anse som ikke møtt. Det medfører no-show gebyr på 70 kr. Det er nulltoleranse på å komme for sent. Døra lukkes når timen starter. Dersom du rekker å møte til timen men ikke har rukket å registrere ankomst innen 5 minutter før start kan du delta under 2 forutsetninger. Den ene er at ikke plassen din har gått til nestemann på venteliste. Den andre er at du er ikke fritatt fra no-show gebyr.

Kontaktinfo

 

Kongens gate 17

1530 Moss

 

 

info(at)inspirals.no

+47 46966020

© 2020 Inspirals AS Foretaksregisteret. Org.nr: 923240187