Timeplan

Timeplan

Timeplanen er ikke fast og varierer kontinuerlig. Forandringer kan oppstå fra uke til uke. Timeplanen du finner her er den som gjelder og du kan bla deg frem i tid 30 dager. Du kan melde deg på alle timene nedenfor med drop-in og klippekort. Med medlemskap er alle timer inkludert, utenom salsa og bachata. Medlemmer har 25% rabatt på salsa / bachata. Med dansepass kan du melde deg på alle timer som ikke er pole & aerial (dvs stretching, styrke & mobilitet, ladystyla, salsa og bachata).Kurs utenom medlemskap, privat timer og enkelte workshops kommer ikke til syne her.

For påmelding: Registrer deg og opprett en bruker i vårt bookingsystem, velg produkt (medlemskap, klippekort, drop-in) og meld deg deretter på hvilken time du ønsker å ha. Velg time som er riktig i forhold til ditt nivå. Sjekk nederst for policy vedr kansellering.

Kansellering og manglende oppmøte: Du kan melde deg av en påmeldt klasse inntil 4 timer før start. Har du klippekort eller drop-in mister du klippet ditt. Følgende gjelder for medlemmer: Dersom du melder deg av senere enn 4 timer medfører det kanselleringsgebyr på 30 kr. Dersom du melder deg av senere enn 30 minutter medfører det kanselleringsgebyr på 50 kr. Dersom du ikke er registrert ankommet til timen innen 5 minutter før start er det å anse som ikke møtt. Det medfører no-show gebyr på 70 kr. Det er nulltoleranse på å komme for sent. Døra lukkes når timen starter. Dersom du rekker å møte til timen men ikke har rukket å registrere ankomst innen 5 minutter før start kan du delta under 2 forutsetninger. Den ene er at ikke plassen din har gått til nestemann på venteliste. Den andre er at du er ikke fritatt fra no-show gebyr.

 

OBS: Gjelder ikke påmelding med dansepass eller salsa / bachata fredager. Salsa med Diego har bindende ikke-refunderbar påmelding. Klipp fra dansepass er ansett som brukt når man har meldt seg på en klasse. Melder man seg av igjen er denne fremdeles å anse som brukt.

Kontaktinfo

 

Kongens gate 17

1530 Moss

 

 

info(at)inspirals.no

+47 46966020

© 2021 Inspirals AS Foretaksregisteret. Org.nr: 923240187