Timeplan

Timeplan

Nyhet: Du kan nå booke en drop-in direkte fra timeplanen nedenfor. Velg ønsket time, klikk «enrol» og følg instruksjoner.

Timeplanen er ikke fast og varierer kontinuerlig. Forandringer kan oppstå fra uke til uke. Timeplanen du finner her er den som gjelder og du kan bla deg frem i tid 30 dager.

Har du klippekort eller medlemskap blir rabattene oppdatert automatisk. Dersom du ikke har dette er det drop-in prisene som gjelder. Medlemskap, klippekort etc leser du om HER.

Sjekk nederst for policy vedr kansellering.

Kansellering og manglende oppmøte: DROP-IN og dansepass: Bindende ikke-refunderbar påmelding. Kan du ikke delta må du fremdeles melde deg av aktuell time av hensyn til personer på venteliste. Følgende gjelder for medlemmer: Dersom du melder deg av senere enn 4 timer medfører det kanselleringsgebyr på 30 kr. Dersom du melder deg av senere enn 30 minutter medfører det kanselleringsgebyr på 50 kr. Dersom du ikke er registrert ankommet til timen innen 5 minutter før start er det å anse som ikke møtt. Det medfører no-show gebyr på 70 kr. Det er nulltoleranse på å komme for sent. Døra lukkes når timen starter. Dersom du rekker å møte til timen men ikke har rukket å registrere ankomst innen 5 minutter før start kan du delta under 2 forutsetninger. Den ene er at ikke plassen din har gått til nestemann på venteliste. Den andre er at du er ikke fritatt fra no-show gebyr.

Følgende gjelder for flexi-pass: Du kan melde deg av en klasse inntil 4 timer før start uten å miste klippet ditt. Melder du deg av senere 4 timer før klasser starter er klippet å anse som brukt. Dersom du ikke melder deg av og ikke møter opp medfører dette no-show-gebyr på 70 kr i tillegg.

Kontaktinfo

 

Kongens gate 17

1530 Moss

 

 

info(at)inspirals.no

+47 46966020

© 2021 Inspirals AS Foretaksregisteret. Org.nr: 923240187