Utdrikningslag

Utdrikningslag på Inspirals

Gi bruden eller brudgommen en unik og uforglemmelig opplevelse. Med våre utdrikningslag får hele følget delta, mens hovedpersonen er i fokus. 

Pole dance, twerk, latino, chairdance eller bootcamp? Vi har mange aktiviteter å velge i mellom, og godt egnede lokaler slik at vi mest sannsynlig finner noe som passer for ditt følge. Vi har flere års erfaring, og tar i mot både menn og kvinner. Du kan velge én enkelt aktivitet, eller du kan leie lokaler for flere timer og ha ett komplett opplegg.

Vårt studio har en fin lounge med kjøkken, to saler med mye utstyr, wifi og ett godt PA lyd anlegg. Det er tillatt å ha med medbragt alkohol, og lett servering er OK underveis.

Hos oss gjør vi gode forberedelser og tilpasser aktiviteten til hvert enkelt lag. Det er mulig å komme med ønsker til tema, valg av sang og kostymer. 

Instruktørene er også veldig flinke til å balansere hovedpersonens komfortsone for å sørge for at h*n får en god opplevelse hele veien.

pole dance

Timen starter med en oppvarming. Man lærer deretter grunnleggende spins og triks og jobber mot slutten på en kul og sexy dans. Klassen avsluttes med at bruden eller brudgommen fremfører dansestykket for hele laget som publikum. Dersom vedkommende ikke føler seg trygg på dette kan instruktøren danse sammen med hovedpersonen.

dans eller bootcamp

Her finner du garantert noe som passer for deg. Velg mellom twerk, chairdance, salsa, bachata, sensual lady eller kanskje en bootcamp med styrke, tabatha eller pilates kan passe fint? Slike aktiviteter kan også gjøres utendørs dersom fint vær, eller på andre lokasjoner.

  • Pole 1-5 personer:    1895,-
  • Pole 6-12 personer:  310,- pr person
  • Pole 13-21 personer:  269,- pr person
  • Utdrikningslag 1-12 personer:  1750,-
  • Utdrikningslag 13 – 20 personer: 2590,-
  • Flere enn 20 pers? Ta kontakt på info (at) inspirals.no
  • Alle som deltar på utdrikningslag hos oss får en gratis valgfri gruppetime i gave fra vår timeplan.
  • Har du kanskje en plan for dagen men ikke ett sted å være? Våre lokaler kan leies ut til både fest, arrangementer og andre aktiviteter.
  • Vil du ha en annen aktivitet eller dansestil utover det som er nevnt? Vi har ett stort nettverk, og kan ordne for deg, bare send oss en forespørsel:)
  • For langt å reise til Moss? Kanskje kan en instruktør komme til deg i stedet.

Kontaktinfo

 

Kongens gate 17

1530 Moss

 

 

info(at)inspirals.no

+47 46966020

© 2024 Inspirals AS Foretaksregisteret. Org.nr: 923240187